Източник: bnt.bgДнес беше първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Несебър.

...
Източник: bnt.bgДнес беше първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Несебър.
Коментари Харесай

Кметът на Несебър положи клетва и беше върнат в ареста

Източник: bnt.bg

Днес беше първото съвещание на новоизбрания Общински съвет в Несебър. Избраният за кмет Николай Димитров беше докаран под ескорт от следствения арест. Димитров и двама от новоизбраните общински съветници са с повдигнато обвиняване за присъединяване в незаконна група за пазаруване на гласове. Николай Димитров е апетитен за началник на групата.

Николай Димитров пристигна в залата, където се организират съвещанията на Общинския съвет, като беше посрещнат с овации от хора, които го поддържат и живеят и гласоподават тук в Несебър, и с надпис, че гласуването е било без боязън.

В залата беше посрещнат с овации на общинските съветници, които застават зад него. Останалата част го посрещна безмълвно. Димитров беше придружаван от своята брачна половинка.
Николай Димитров, кмет на Несебър, обвинен за пазаруване на гласове: Мога да виждам всеки в очите. Друг е въпросът дали вие можете да ме гледате.
В залата Димитров отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси.
Николай Димитров, кмет на Несебър, обвинен за пазаруване на гласове: Каквото имам да споделям, ще го кажа на сесията в наличието на Областния шеф.
След като постави клетва, Димитров благодари на гласувалите за него и дефинира ареста му като провокация и конспирация
Николай Димитров: На тези, които сътвориха тази конспирация и тази провокация, не поисквам, дублирам не поисквам да преживеят това, което претърпявам аз и моето семейство.
Адвокатът на Димитров разгласи, че са поискали профилираната прокуратура да приключи следствието и да го изпрати на районната прокуратура в Несебър. Три дни към този момент не са получили отговор и са подали сигнал до основния прокурор, Върховния касационен съд и Висшия правосъден съвет. От профилираната прокуратура дадоха отговор, че те са способените да проверяват кмета на Несебър.
След края на съвещанието кмета на Несебър беше изпратен още веднъж към ареста.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР